kontakt
tjänster
om oss
hem
EnglishSvenska
om oss - Företaget

Företaget

Söderlind & Co grundades 1996 och är oberoende rådgivare inom corporate finance, management och trustee. Vi har en personlig och engagerad rådgivning som förenar finansiell, legal och industriell kompetens.

Söderlind & Co har genomfört ett stort antal företagstransaktioner och omstruktureringar av verksamheter, såväl på som utanför aktiemarknaden. Företaget besitter ett brett affärskunnande inom företagsaffärer, verksamhetsdrift och affärsutveckling, aktiemarknadsfrågor, företagsanalys och värdering, investeringar och finansiering, redovisning och affärsjuridik.

Under åren har Söderlind & Co byggt upp ett starkt internationellt nätverk av affärsparter bland industriföretag, finansiella investerare, riskkapitalbolag och andra samarbetspartners. Med vårt kontaktnät och engagerade medarbetare har vi verkningskraft och uthållighet i våra kundsamarbeten. Vi arbetar löpande med ett flertal olika affärsalternativ för våra kunder och håller ett högt tempo med hög servicegrad och tillgänglighet.

Vi stödjer också våra kunder med interimchefer samt bolagsförvaltning och hantering av holding- och investeringsbolag såsom family office/trustee-tjänster.
Birger Jarlsgatan 41A, 111 45 Stockholm. Tel 08-613 13 00. mail@soderlind.se